livetpakvarnen.blogg.se

Vår resa i ord mot ett efterlängtat barn<3

23 juni

Kategori: Längtan efter miraklet

Ångesten kommer över en i mellanåt.. I tre-fyra dagar fick vi möjligheten att sväva på moln, känna den lyckan som vi så länge längtat efter, det var obeskrivligt❤ Lättnaden när vi äntligen blev gravida och kunde börja se framåt, att inte behöva vara flera steg/år efter våra vänner som också väntar smått.. Jag har varit gravid, just tanken på att jag HAR VARIT men inte ÄR längre, det gör ont....så fruktansvärt ont!

22 juni

Kategori: Längtan efter miraklet

Vårt efterlängtade mirakel klarade sig inte❤ Det gör ont...

20 juni...

Kategori: Längtan efter miraklet

..och världens bästa midsommarhelg!! En sten har fallit från våra hjärtan och ett litet mirakel har flyttat in! Med puls på 350 gick jag upp 5.30 och tog testet, visste nästan att det skulle bli positivt men i denna värld som vi levt i den senaste tiden kan allt hända, men testet visade iaf så här:)
Man kan inte förstå att det är verkligt, kan detta verkligen hända oss? Vi är så underbart glada och tacksamma så det finns inga ord!! Nu återbar att njuta och försöka att inte tänka på allt som kan hända ❤ Älskade mirakel, du är såå efterlängtad!! Kram L

19 juni

Kategori: Längtan efter miraklet

Godmorgon! 05.30 vaknade jag av att sambons klocka ringde och kissnödig som jag var gick jag upp och tog då testet! Testet visade så här, ser ni vad jag ser?
Vi tar inte ut ngt i förskott utan vi behöver fortfarande allas tummar och tår för ett bättre och mer synbart resultat om 48 timmar! :) Kram L

7 juni

Kategori: Längtan efter miraklet

Vilken härlig dag vi hade i Köpenhamn igår! Kl 7 gick jag upp och tog ett ÄL-test och till min förvåning visade det positivt! Trodde vi skulle åka idag istället. Ringde kliniken och fick tid kl 14.15:) Så det var bara till att göra sig ordning och hoppa på tåget! När klockan slog 10 hoppade vi av tåget i huvudstaden och kunde nu bara ta det lugnt, jämfört med förra gången som var stressig och inte alls behaglig om man jämför med igår! Vi gick längs Strøget, shoppade lite, fikade i solen och när klockan närmade sig så gick vi till kliniken för att få bli inseminerad:) barnmorskan var jättetrevlig även denna gång och vi pratade mycket om hur jag och M hade upplevt förra gångens inseminering, om jag hade haft ont efter, om jag hade haft några s.k symptom! Jag frågade lite om hormoner som man kan ta i samband med inseminering, när man ska börja prova det.. Men risken med hormonerna är ju att man kan få hoppa över vissa månader om det är så att jag har producerat fler än 3 ägg! Och det vill man helst inte, inte vi iaf:) så vi kör på utan hormoner, om denna gången inte heller skulle fungera! Om två veckor får vi se om det har gjort ngn skillnad att bli inseminerad 18 timmar efter positivt ÄL-test eller som igår, efter 8 timmar! Nu håller vi tummar och jag & M tackar för allt stöd som vi får här i bloggen, jättehärligt verkligen! Kram på Er!!

6 juni

Kategori: Längtan efter miraklet

God morgon! :) så här visade ägglossningstestet imorse så nu är på väg till Storkklinik! Sitter just nu på tåget! Det blir en härlig dag med lite shopping, mys på Strøget och sist men inte minst inseminering:) Inte alla som avslutar sitt Köpenhamns besök så ;) Ha en skön dag allihop, för det ska vi ha!! KRAM!!

4 juni

Kategori: Längtan efter miraklet

Det har snart gått en månad sen vi var i Köpenhamn och storkkliniken för första gången. Som vid alla andra naturliga försök så var det en tung dag när mensen kom och när jag tänker tillbaka på när vi började försöka skaffa barn så var det den dagen som mensen kom som var värst! När jag vaknade på morgonen dagen efter så hade kroppen fått ny energi, ny energi till att kämpa vidare... Egentligen förstår man inte hur man orkar! Men förhoppningsvis ger kämpandet ett fint resultat.. Att vi får vårt efterlängtade och redan älskade mirakel som förgyller vår vardag! "Vi längtar efter dig, mamma och pappa kämpar för att du ska kunna komma till oss! Vi ska värna om dig som om du vore en guldklimp av finaste karat. Jag längtar efter dig så oerhört mycket och pappa likaså men för din pappa kommer detta vara världens mest betydelsefulla gåva. Vi har längtat och väntat i många år men att få dig unnar jag ännu mer din pappa än mig själv. Detta är han värd❤" På torsdag eller fredag är det dags att åka till kliniken.. Håll tummarna för oss:) Kram L